Vip Beach Masters ovog vikenda na Čairu u Nišu

Drugi u seriji Vip Beach Masters turnira - Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije, biće održan ovog vikenda na peščanim terenima ispred bazena Sportskog centra „Čair“. Nišlije koje su prošle godine imale priliku da posete Vip Beach Masters turnir na Niškoj tvrđavi, ovog leta će moći da uživaju u vrhunskoj odbojci na pesku u okviru ovog atraktivnog sportskog kompleksa, od petka, 6. avgusta do nedelje, 8. avgusta, kada će biti odigrani polufinalni i finalni mečevi.

Za kvalifikacije na ovom turniru prijavilo se 48 muških i 17 ženskih ekipa iz cele Srbije, od kojih će se najboljih 16 muških i 8 ženskih ekipa u glavnom turniru nadmetati za ukupan nagradni fond od 6.500 evra sa seniore, odnosno 5.000 evra za seniorke. Titulu brane Ivana Isailović i Jelena Blagojević u ženskoj i Milutin Ivanković i Bojan Mladenović u muškoj konkurenciji. Uz veliko interesovanje ekipa iz Srbije, na državnom prvenstvu u Nišu igraće i ženski inostrani par iz Brazila, Fabiola i Evelyn i muški dvojac Kisić/Teodorović iz Bosne i Hercegovine,  što će svakako doprineti atraktivnosti turnira.

Ulaz na sve mečeve Vip Beach Masters-a je slobodan, a uzbudljiva nadmetanja biće propraćena sjajnim zabavnim programom, uz letnje muzičke hitove DJ-a, nastupe igračica na pesku i promotivne nagradne igre sa zanimljivim poklonima.

Vip Beach Masters 2010 čini serija od 3 profesionalna muška i ženska turnira u odbojci na pesku koji se tokom leta održavaju u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku završava se finalnim takmičenjem u Novom Sadu od 27. do 29. avgusta, kada će Srbija po treći put dobiti šampione i šampionke bičvoleja.