Vip Beach Masters ponovo osvaja nišku Tvrđavu

Drugi u seriji Vip Beach Masters turnira u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije, počinje narednog vikenda na atraktivnom terenu u niškoj Tvrđavi. Nišlije će i ove godine uživati u vrhunskim nadmetanjima tokom celog dana, od petka, 7. avgusta, do nedelje, 9. avgusta, kada će biti odigrani polufinalni i finalni mečevi.

Nagradni fond za ovaj turnir iznosi ukupno 11.500 evra i za njega će se boriti 16 muških i 8 ženskih ekipa iz cele Srbije.

Ulaz za sve mečeve Vip Beach Masters-a je slobodan, a uzbudljivi mečevi naših najboljih odbojkaša i odbojkašica na pesku biće propraćeni vrhunskim zabavnim programom. Publika će u pauzama imati priliku da uživa u muzičkom nastupu DJ-a i igračica na pesku, a proveren koncept letnje zabave ponovo donosi i profesionalni animator iz Brazila, čuveni Marselo. Za gledaoce će biti organizovane i nagradne igre sa zanimljivim poklonima.

Imajući u vidu prošlogodišnji uspeh Vip Beach Masters turnira u Nišu, iduće nedelje se na Tvrđavi očekuje veliki odziv publike i snažna podrška igračima sa tribina. Ekskluzivna VIP loža ugostiće mnogobrojne ljubitelje sporta, predstavnike medija, kao i brojne javne ličnosti, a svi posetioci zajedno će doprineti da i ove godine odbojka na pesku bude letnja atrakcija na jugu Srbije.

Vip Beach Masters 2009 čini serija od 3 profesionalna muška i ženska turnira u odbojci na pesku koji se tokom leta održavaju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Prvenstvo Srbije završava se finalnim takmičenjem u Novom Sadu od 28. do 30. avgusta, kada ćemo po drugi put dobiti nacionalne šampione u odbojci na pesku.