Beograd23 – 26.8.2017.

Finale Vip Beach Mastersa, Ada Ciganlija


Vip Liga – otvoreno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Loznica23 – 25. jun

Veliko Gradište7 – 9. jul

Bač14 – 16. jul

Zrenjanin21 – 23. jul

Novi Sad28 – 30. jul

Sombor3 – 5. avgust

Čajetina11 – 13. avgust

Najavljena jubilarna, deseta Vip Beach Masters sezona

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su jubilarnu desetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku - Vip Beach Masters 2017, koje će se ove godine održati u osam gradova Srbije. Uzbudljiva takmičenja i atraktivan sadržaj na terenima učiniće leto nezaboravnim za sve ljubitelje bičvoleja, dok će za najmlađe posetioce biti organizovana besplatna Vip Beach Masters škola odbojke. Drugu godinu zaredom Vip Beach Masters podržava i kompanija Huawei, čiji su modeli P10 i P10 Lite zvanični uređaji sezone.

više informacija

Proglašeni nacionalni bičvolej prvaci

Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016, koje devetu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, završeno je finalnim turnirom u Beogradu, na Adi Ciganliji. Nakon spektakularnih četvorodnevnih nadmetanja, pehar i šampionsku titulu osvojili su Stefan Basta i Lazar Kolarić, u muškoj i Marija Milošević i Milena Matić, u ženskoj konkurenciji. Među nagradama koje su osvojili bičvolej prvaci je i najnoviji pametni telefon kompanije Huawei, Huawei P9, zvanični uređaj ovogodišnjeg prvenstva. Posetioce na tribinama zabavljao je jedan od naših najpoznatijih stand up komičara Neša Bridžis, a iz VIP lože mečeve su pratili glumci Petar Benčina i Bojan Perić, glumica Lena Bogdanović, karatista Slobodan Bitević, selektor odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić, libero srpske odbojkaške reprezentacije Neven Majstorović i drugi.

više informacija

U Novom Sadu održan osmi turnir Vip Beach Volley lige

Na novosadskom Štrandu završen je osmi turnir 9. „Vip Beach Mastersa 2016. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku” petim uzastopnim trijumfom Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i sedmom uzastopnom pobedom Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji.

više informacija

Šabac – sedmi domaćin Vip Beach Masters karavana

Šabac je proteklog vikenda bio grad odbojke na pesku i ugostio jedinstveni Vip Beach Masters karavan na terenima kraj Save u Starom gradu, u okviru Nacionalnog prvenstva Srbije u bičvoleju. Brojni ljubitelji ovog atraktivnog olimpijskog sporta vatreno su navijali za čak 64 ekipe, 27 ženskih i 37 muških, a na pobednički tron popeli su se parovi Milena Matić/Marija Milošević i Stefan Basta/Lazar Kolarić.

više informacija

Završen šesti turnir Vip Beach Volley lige

Proteklog vikenda Trg Svetog Trojstva u Somboru vrveo je od ljubitelja odbojke na pesku, koji su se, čak i na temperaturi od trideset plus, okupili kako bi vatreno navijali za svoje omiljene bičvolej tandeme i podržali ih u borbi za dalji plasman u okviru Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016. Takmičilo se 60 ekipa, 28 u ženskoj i 32 u muškoj konkurenciji, a prvo mesto zauzeli su parovi Marija Milošević/Milena Matić i Stefan Basta/Lazar Kolarić.

više informacija

Peti turnir Vip Beach Volley lige odigran u Zrenjaninu

Trijumfom Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji,u Zrenjaninu je završen peti turnir „Vip Beach Volley lige 2016“ u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Proglašeni novi pobednici turnira u Baču

Na terenima na jezeru Provala juče je završen četvrti turnir „Vip Beach Volley lige 2016“, pobedama Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića muškoj konkurenciji. Na turniru je učestvovalo rekordnih 67 ekipa: 31 u ženskoj i 36 u muškoj konkurenciji.

više informacija

U Velikom Gradištu održan treći turnir Vip Beach Volley lige

Pobedama Nataše Savović i Katarine Raičević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji juče je u Velikom Gradištu završen treći turnir Vip Beach Volley lige 2016 u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“. Na turniru je učestvovalo rekordnih 49 ekipa: 26 u ženskoj i 23 u muškoj konkurenciji.

više informacija

Čajetina odličan domaćin drugog turnira Vip Beach Volley lige

Vrhunska odbojka na pesku u okviru ovogodišnjeg Prvenstva Srbije – Vip Beach Masters 2016 – prošlog vikenda na Zlatiboru okupila je brojne ljubitelje sporta i dobre zabave koji su sa tribina bičvolej terena bodrili čak 43 ekipe.Od 30 ekipa u ženskoj konkurenciji trijumfovale su Irena Drobnjak i Tijana Basić, dok su od 13 ekipa u muškoj konkurenciji najbolji bili Stefan Basta i Lazar Kolarić.

više informacija

Nova Vip Beach Masters sezona počela je u Kraljevu

U organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije i uz podršku kompanije Huawei, počela je nova sezona Vip Beach Volley lige 2016 u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija