Beograd23 – 26.8.2017.

Finale Vip Beach Mastersa, Ada Ciganlija


Vip Liga – otvoreno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Loznica23 – 25. jun

Veliko Gradište7 – 9. jul

Bač14 – 16. jul

Zrenjanin21 – 23. jul

Novi Sad28 – 30. jul

Sombor3 – 5. avgust

Čajetina11 – 13. avgust

Proglašeni prvaci jubilarnog Vip Beach Masters turnira

Uzbudljivim finalnim utakmicama na Adi Ciganliji okončana je jubilarna deseta sezona Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2017 – koju tradicionalno organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije. Ekipe koje su ove godine ponele zlatnu titulu su Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić u muškoj i Marija Milošević i Milena Matić u ženskoj konkurenciji. Kompanija Huawei, koja i ove godine podržava takmičenje, pobednike je nagradila pametnim telefonima Huawei P10, zvaničnim uređajima sezone.

više informacija

Proglašeni pobednici sedmog turnira u Čajetini

Marija Milošević i Milena Matić i Stefan Basta i Miljan Kiković pobednici su sedmog turnira, jubilarnog 10. Vip Beach Mastersa 2017 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koji je održan u Čajetini.

više informacija

Završen šesti turnir Vip Beach Volley lige

Proteklog vikenda Trg Svetog Trojstva u Somboru vrveo je od ljubitelja odbojke na pesku, koji su se okupili kako bi vatreno navijali za svoje omiljene bičvolej tandeme i podržali ih u borbi za dalji plasman u okviru Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2017. Prvo mesto zauzeli su parovi Nataša Savović/Katarina Raičević i Lazar Kolarić/Đorđe Klašnić.

više informacija

U Novom Sadu održan peti turnir Vip Beach Volley lige

Na novosadskom Štrandu završen je peti turnir 10. „Vip Beach Mastersa 2017. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku” trijumfom Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i pobedom Saše Surle i Ivana Lozića u muškoj konkurenciji.

više informacija

U Zrenjaninu održan četvrti turnir Vip Beach Volley lige

Milena Matić i Marija Milošević i Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić pobednici su četvrtog turnira jubilarnog, 10. Vip Beach Mastersa - Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koji je juče završen u Zrenjaninu.

više informacija

Treći pehar za Lazara Kolarića i Đorđa Klašnića

Na terenima pored jezera Provala kod Bača, na trećem turniru Vip Beach Volley Lige – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, titulu pobednika, treću u ovoj sezoni osvojili su Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić. Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić su u finalu savladali Stefana Bastu i Miljana Kikovića sa 2:0, po setovima 21:17 i 21:16, posle 40 minuta igre.

više informacija

Drugi turnir Vip Beach Volley lige odigran u Velikom Gradištu

Trijumfom Gorane Mrđan i Aleksandre Aleksić u ženskoj, i Lazara Kolarića i Đorđa Klašnića u muškoj konkurenciji, na terenima na Srebrnom jezeru u Velikom Gradištu završen je drugi turnir „Vip Beach Volley lige 2017“ u okviru desetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Jubilarna deseta Vip Beach Masters sezona počela je u Loznici

U organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije i uz podršku kompanije Huawei, počela je nova sezona Vip Beach Volley lige 2017 u okviru desetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Najavljena jubilarna, deseta Vip Beach Masters sezona

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su jubilarnu desetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku - Vip Beach Masters 2017, koje će se ove godine održati u osam gradova Srbije. Uzbudljiva takmičenja i atraktivan sadržaj na terenima učiniće leto nezaboravnim za sve ljubitelje bičvoleja, dok će za najmlađe posetioce biti organizovana besplatna Vip Beach Masters škola odbojke. Drugu godinu zaredom Vip Beach Masters podržava i kompanija Huawei, čiji su modeli P10 i P10 Lite zvanični uređaji sezone.

više informacija

Proglašeni nacionalni bičvolej prvaci

Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016, koje devetu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, završeno je finalnim turnirom u Beogradu, na Adi Ciganliji. Nakon spektakularnih četvorodnevnih nadmetanja, pehar i šampionsku titulu osvojili su Stefan Basta i Lazar Kolarić, u muškoj i Marija Milošević i Milena Matić, u ženskoj konkurenciji. Među nagradama koje su osvojili bičvolej prvaci je i najnoviji pametni telefon kompanije Huawei, Huawei P9, zvanični uređaj ovogodišnjeg prvenstva. Posetioce na tribinama zabavljao je jedan od naših najpoznatijih stand up komičara Neša Bridžis, a iz VIP lože mečeve su pratili glumci Petar Benčina i Bojan Perić, glumica Lena Bogdanović, karatista Slobodan Bitević, selektor odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić, libero srpske odbojkaške reprezentacije Neven Majstorović i drugi.

više informacija