Održani prvi časovi Vip Beach Masters škole odbojke na pesku

Održani prvi časovi Vip Beach Masters škole odbojke na pesku
Nakon odličnog prijema u Kragujevcu i Novom Sadu, Vip Beach Masters škola odbojke na pesku nastavlja se i na begradskoj Adi Ciganliji, za vreme finalnog turnira Prvenstva Srbije u odbojci na pesku Vip Beach Masters 2011. Već prvog dana bilo je više od 100 mališana različitih uzrasta do 14 godina, kojima je naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić pokazivao osnovne tehnike ovog sporta.

“Deca su fantastična. Veliko mi je zadovoljstvo što su kao u Kragujevcu i Novom Sadu mališani došli u ovolikom broju da se bave ovim zabavnim sportom i nadam se da ćemo se lepo družiti i za vikend. Moja je želja da kroz učenje i druženje sa decom promovišemo zdrav duh i, ko zna možda pronađemo skrivene talente, koji će u budućnosti predstavljati našu zemlju na svetskim i evropskim prvenstvima”, rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Vip Beach Masters škola odbojke na pesku održaće se i sutra, 27. avgusta, od 17 do 18 časova i u nedelju, 28. avgusta, od 16,30 časova, na glavnom terenu u pauzi između ženskog i muškog finala. Svi zainteresovani mališani do 14 godina moći će da se oprobaju u ovom sportu, bez obzira da li imaju odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca, u pomenutim terminima, dođu na Adu Ciganliju.

Velika najava škole odbojke u Beogradu održaće se u subotu, 27. avgusta od 12 do 13 časova u Vipovom prodajnom mestu u Knez Mihailovoj 9, kada će Vanja Grbić svim posetiocima potpisati lopte i fotografisati se sa njima.