Završena Vip Beach Masters škola odbojke u Novom Sadu

Završena Vip Beach Masters škola odbojke u Novom Sadu
Uspešno je završena još jedna škola odbojke za najmlađe posetioce Evropskog prvenstva u odbojci na pesku. Pored Novog Sada i Kragujevca, Vip Beach Masters škola odbojke očekuje nas i na turniru u Beogradu.

Novi Sad, 17. jul 2011. – Više od 400 najmlađih posetilaca Evropskog prvenstva u odbojci na pesku – Masters Srbija 2011 uspešno je prošlo kroz trodnevnu Vip Beach Masters školu odbojke koja je organizovana u Novom Sadu. Na peščanim terenima plaže Štrand, naš slavni odbojkaš Vanja Grbić pokazivao je deci osnove odbojke na pesku, i zajedno sa profesionalnim odbojkašima, takmičarima Evropskog prvenstva, učio ih kako da serviraju, podižu i primaju loptu.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da budem deo jednog ovako lepog projekta. Deca su pokazala veliko interesovanje za odbojku na pesku, i moram priznati da sam zaista video veliki broj mladih talenata. Mnogo smo naučili, ali smo imali priliku da se uz to i dobro zabavimo i družimo. Siguran sam da će ovaj sport postati još popularniji nakon ove škole, jer je zaista u pitanju vrlo zabavan sport, kojim bi se ja sigurno profesionalno bavio da nisam izabrao indoor odbojku“, rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član Komisije FIVB za razvoj svetske odbojke.

Školici su se pridružila sva deca do 14 godina koja su želela da se oprobaju u ulozi odbojkaša, a naredna Vip Beach Masters škola očeju nas na beogradskoj Adi Ciganliji od 25. do 28. avgusta.