Vanja Grbić održao prve časove za mališane

Vanja Grbić održao prve časove za mališane
Nakon Kragujevca, Vip Beach Masters škola odbojke na pesku nastavlja se i u Novom Sadu. Školu mogu da pohađaju najmlađi posetioci novosadskog turnira, bez obzira na odbojkaško iskustvo.

Vip Beach Masters škola odbojke nastavlja se i na Evropskom prvenstvu u odbojci na pesku - Masters Srbija 2011 koje se ovog vikenda održava u Novom Sadu. Naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić danas je održao prve časove, na kojima je prisustvovalo više od 90 dece. Najmlađe ljubitelje bičvoleja Vanja je učio tehnikama kretanja po terenu, serviranja i pomagao im da razviju sopstvene potencijale za ovaj olimpijski sport.

“Mališani su fantastični. Veliko mi je zadovoljstvo što su u ovolikom broju došli da se bave ovim zabavnim sportom i nadam se da ćemo se lepo družiti i za vikend. Novi Sad je poznat po tome da je kolevka srpske odbojke I moja je želja da kroz učenje i druženje sa decom zajedno pronađemo skrivene talente, koji će u budućnosti predstavljati našu zemlju na svetskim i evropskim prvenstvima”, rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Vip Beach Masters školu odbojke na pesku moći će da prođu svi posetioci Evropskog prvenstva starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca dođu na terene na plaži Štrand u subotu, 16. jula od 17 do 18 časova, kao i u nedelju 17. jula od 14 do 15 časova.

Velika najava škole odbojke u Novom Sadu održaće se u subotu, 16. jula od 12 do 13 časova u Vipovom prodajnom mestu u Zmaj Jovinoj 16, a tom prilikom Vanja Grbić će svim posetiocima potpisati lopte i fotografisati se sa njima.