Održan prvi čas Vip Beach Masters škole odbojke na pesku sa Vanjom Grbićem

Održan prvi čas Vip Beach Masters škole odbojke na pesku sa Vanjom Grbićem
U okviru Vip Beach Masters turnira u Kragujevcu danas je održan prvi čas Vip Beach Masters škole odbojke na pesku za decu, koju organizuju Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije i koju vodi proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, od ove godine zvaničan promoter ovog olimpijskog sporta u Srbiji. Prvom času prisustvovalo je više od 70 dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina. Vanja Grbić pokušao je najmlađim ljubiteljima bič voleja da pomogne da otkriju i razviju sopstvene potencijale za ovaj olimpijski sport.

"Zadovoljstvo mi je što sam i lično deo ovog projekta, što radim sa mališanima i pomažem im da razumeju odbojku na pesku kao sport i da se bolje upoznaju sa njom. U pitanju je vrlo zabavan sport, i deca i ja se super provodimo, a verujem da ćemo da otkrijemo i neke skrivene talente koji će jednog dana predstavljati Srbiju na svetskom pesku", rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član Komisije FIVB za razvoj svetske odbojke.

Vip Beach Masters školu odbojke na pesku moći će da prođu svi posetioci Vip Beach Masters turnira starosti do 14 godina bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno prijavljivanje, već je dovoljno da deca dođu na terene na platou ispred Skupštine grada. Vip Beach Masters škola odbojke nastaviće se i u subotu 18. juna od 17 do 18 časova, i u nedelju 19. juna od 11 do 12 časova. Po troje najboljih dečaka i devojčica moći će da serviraju pre finalnih mečeva glavnog turnira Vip Beach Masters-a.

Velika najava škole odbojke u Kragujevcu održaće se u subotu, 18. juna, od 12 do 13 časova, u Vip mobile prodajnom mestu u ulici Kralja Petra I broj 22. Ovom prilikom Vanja Grbić će svim zainteresovanim posetiocima potpisivati lopte i fotografisati se sa njima.