Finalni Vip Beach Masters turnir na beogradskoj Adi Ciganliji

Finalni Vip Beach Masters turnir na beogradskoj Adi Ciganliji
Nakon velikog interesovanja u prethodne dve godine, Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije ponovo organizuju besplatnu Vip Beach Masters školu odbojke u okviru finalnog turnira Prvenstva Srbije u odbojci na pesku. Školu odbojke za decu uzrasta do 14 godina na beogradskoj Adi Ciganliji, kao i prethodnih godina, vodi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, a po prvi put je organizovan i četvorodnevni Kids Beach Volley kamp za najtalentovanije devojčice i dečake iz 10 gradova Srbije u kojima su održani Vip Beach Masters turniri.

Od početka bičvolej sezone preko 2700 mališana iz Novog Sada, Bačke Palanke, Užica, Aranđelovca, Bača, Velikog Gradišta, Kanjiže, Temerina i Kraljeva pohađali su besplatne časove odbojke u školi Vanje Grbića. Ovo svedoči o velikom interesovanju naših najmlađih kada je odbojka na pesku u pitanju, posebno ako se uzme u obzir i da je tokom prethodne dve godine Vip Beach Masters škola odbojke imala 3040 polaznika. Najmlađi Beograđani će imati priliku da treniraju sa Vanjom danas u 16:30 časova, u petak (30. avgusta), u terminima od 10 i 16:30 časova, kao i u subotu (31. avgusta) od 15 časova. Škola je potpuno besplatna i namenjena je deci uzrasta do 14 godina.

Po prvi put ove godine, u Beogradu je otvoren i Kids Beach Volley kamp za 40 dečaka i devojčica iz 10 gradova koji su pokazali najbolje poznavanje odbojke na pesku na prethodnim turnirima. Talentovani mladi odbojkaši na pesku će tokom četiri dana, zajedno sa Vanjom Grbićem i profesionalnim trenerima iz Odbojkaškog saveza Srbije, vredno trenirati, kako bi unapredili svoje odbojkaške veštine.

Najava škole odbojke održaće se u petak, 30. avgusta od 12 časova u Vipovom prodajnom mestu u Knez Mihailovoj 9, kada će Vanja Grbić svim posetiocima potpisivati i deliti kačkete i fotografisati se sa njima.